FAQ items aan het laden...

Produceren en DJ-en zijn niet meer los van elkaar te zien. Daarom biedt Pyntago, in samenwerking met de Pioneer Pro DJ School de DJ/Producer opleiding aan. In deze opleiding krijg je diverse trainingen van beide scholen gericht op het produceren van je eigen tracks en het ontwikkelen en perfectioneren van je DJ Skills. Naast deze trainingen krijg je aanvullend extra masterclasses, workshops en privé lessen. Vanuit een samenhangende lesprogramma werk je intensief en praktijkgericht aan een carrière als DJ/Producer.

Als je elektronische muziek wilt produceren en behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan kies je voor de producer opleiding van Pyntago. Je krijgt les op de manier waar Pyntago bekend om staat: kleine groepen en dus veel persoonlijke aandacht. Jouw muziek staat centraal tijdens de opleiding, ongeacht je muziekstijl.

Met dit samenhangende lesprogramma werk je intensief en praktijkgericht aan het produceren van je eigen tracks.

Als je al tracks maakt en je merkt dat het je niet lukt om de volgende stap te maken, dan is dit de opleiding voor jou. Hierin richten we ons op het produceren van releasewaardige tracks. Je gaat niet allen dieper in op compositie, arrangement, muziektheorie, synthese en mixing/mastering, maar krijgt ook intensieve privé begeleiding van een leraar die jouw genre begrijpt. Met deze kennis en vaardigheden werk je toe naar een demo die aangeboden kan worden bij labels.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor producers die zelf al een tijdje bezig zijn en nu de volgende stap in hun carrière willen zetten.

AMSTERDAM AMERSFOORT

Of je nu als beginner op zoek bent naar de vaardigheden om goede tracks te produceren of je wilt als ervaren producer je sound verfijnen, Pyntago heeft de opleiding voor jou. Kom langs voor een kennismakingsgesprek of schrijf je online in voor een opleiding of training.

Waarom Pyntago?

  • Langst bestaande elektronische muziekschool van Nederland

  • Kleine klassen, maximaal 10 studenten per groep

  • Werken vanuit de praktijk

  • Begeleiding door docenten die midden in de praktijk staan

  • Leraren zijn niet aan één genre gebonden

  • Pyntago staat ingeschreven bij het CRKBO

  • Goed gestructureerde lesprogramma’s

  • Aanvullende masterclasses met bekende DJ’s en producers

  • Pyntago werkt nauw samen met de Pioneer Pro DJ school